Translate

31 Ağustos 2012 Cuma

3 İdiots...Titanic...Avatar...Leon

Dünyada en çok izlenen filmler ki benim en beğendiğim 4 film.Hepsinde dram var ve üzerinde durulunan nokta sevginin gücü.Kesinlikle izlemelisiniz yorum yapmaya dahi gerek duyulmayacak güzellikteler.İzlediğiniz zaman bana hak vereceksiniz =)
                                                           
LEON 
(SEVGİNİN GÜCÜ)

Bu filmden ünlü bir yıldız çıkacaktır ki kendisi Natalie Portman'ın ta kendisidir.İlk filmidir.
Diğer kahramanımız ise Jean Reno'dur.Kendisi birçok başarılı Hollywood filminde rol almıştır.94 yapımlı müthiş bir film.


         

                                         
              AVATAR

James Cameron yönetmen koltuğun da güzel film çıkmaz mı :).2009 yapımlı film Titanic'i bile geride bırakarak tüm zamanların gişe hasılatı rekorunu elinde bulundurmaktadır.               



           

3 IDIOTS 
(3 AHMAK)

Daima yarış içinde olan öğrencilerin bulunduğu Hindistan'ın en iyi mühendislik okulu ve onlara yanlış yolda olduklarını göstermeye çalışan bir öğrenci(Ranco) ile iki arkadaşının başlarından geçen dram ve komedi dolu olaylar.Bu filmden çok şey öğreneceksiniz.
                                                                                 
                                                             

TİTANİC (TİTANİK)

      Aşklarıyla Jack(Leonardo Dicaprico) ve Rose(Kate Winslet) ikilisi tüm dünyanın idolü haline gelmiştir. Gerçek bir olaydan kurgulanmış 97 yapımlı bir filmdir.Yönetmen koltuğunda James Cameron yer almaktadır.Ta ki Avatar rekorunu kırana kadar 12 yıl boyunca gişe hasılatı rekorunu elinde bulundurmuştur.4 Nisan 2012'de yaşanmış olan olayın 100.yılı anısına 3 boyutlu olarak tekrar gösterime girmiştir.
                                                                                                                                                                                         

       

2 yorum: